ПЕРВОМАЙСЬКА ДИТЯЧА ШКОЛА МИСТЕЦТВ
Головна » 2017 » Лютий » 01
_____________________________________________________________________________________________________________________

Перемоги юних талантів

          У комунальному початковому спеціалізованому мистецькому навчальному закладі «Первомайська дитяча школа мистецтв» існує два відділення -  музичне та художнє. Паралельно з навчальною роботою учні та                викладачі школи беруть активну участь у різноманітних конкурсах, виставках, фестивалях. Завдяки майстерності та небайдужості висококваліфікованих викладачів,  творчим здібностям дітей та  зацікавленості батьків учні беруть активну участь та стають переможцями в заходах Обласного , Всеукраїнського та Міжнародного значення. 

           За перше півріччя 2016-2017 навчального року в нашій школі є багато перемог, нам є чим пишатися.

        Учениця музичного відділення  Мілютіна Софія (клас скрипки, викладач Маркатова Г.В) стала лауреатом III ступеню Міжнародного фестивалю-конкурсу «Співограй» (м.Харків), лауреатом I ступеню Міжнародного конкурсу вокальної та інструментальної майстерності «Осінній серпантин» (м. Дніпро), дипломантом Відкритого фестивалю світової та української музики імені М.Д.Леонтовича (м. Харків).

         Учениця 2-го класу музичного відділення Слюсар Анна (клас фортепіано, викладач Усіченко О.О.) стала володаркою III місця у Всеукраїнському конкурсі-фестивалі «Харківські зорі»(м. Харків).

         Учні художнього відділення завжди відрізняються своєю активністю в участі у конкурсах. Цього року наші двадцять п’ять учнів брали участь у IV Міжнародному конкурсі малюнку «Ілюстрація до народної казки», який проходить один раз у два роки у м. Херсон. В цьому році на конкурс надійшло 2182 роботи  з 93 населених пунктів 125 навчальних закладів 14 країн світу. Учениця Журавель Вікторія (викладач Калініченко М.В.) стала лауреатом цього престижного та дуже складного конкурсу. Викладачі художнього відділення Коршунова Н.С. та Яржемський С.В., учні яких брали участь в цьому конкурсі, отримали Подяки від організаторів конкурсу.

       Щорічно, наприкінці року, в Обласному навчально  – методичному центрі підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів проходить відбірковий другий тур  Всеукраїнського конкурсу учнівської творчості «Об’єднаймося ж, брати мої». Учнями художнього відділення було представлено на розсуд журі 15 творчих робіт. Після перегляду, журі зробили висновки та оцінку кожної з робіт. Тимошенко Аліна (викладач Калініченко М.В.) стала лауреатом Обласного  етапу конкурсу, її робота надіслана у м.Київ для участі у заключному третьому етапі названого заходу. Побажаємо Аліні та її викладачу Калініченку Миколі Володимировичу успіхів та перемоги. А інші роботи учнів Черниш В. (викладач Яржемський С.В.), Бобонець Д., Семенченка А.(викладач Коршунова Н.С.), Кердань В. (викладач Калініченко М.В.) отримали сертифікати дипломантів Обласного етапу.

       Від щирого серця вітаємо наших учнів та їх викладачів з перемогами та бажаємо нових творчих успіхів  та наступних  перемог у інших, не менш важливих конкурсах, виставках та фестивалях.

Категория: Новини | Просмотров: 205 | Добавил: natalya | Дата: 01.02.2017

Вхід на сайт

Календар
«  Лютий 2017  »
ПнВтСрЧтПтСбНд
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728
Block title
Як на вашу думку працює сайт?
Всього відповідей: 5
Друзі Сайту


ОНМЦ ПК

Поділитися

Стара форма входу
Copyright MyCorp © 2024 Хостинг від uCoz